Δωρεάν σεμινάρια αυτοάμυνας για Παιδιά και Γυναίκες

poster2_5.jpg

Tα τμήματα Αθλητισμού και Παιδείας-Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας πραγματοποιούν για 2η συνεχή χρονιά τα σεμινάρια «Αυτοάμυνα για Παιδιά - Αυτοάμυνα για Γυναίκες» σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή ενηλίκων σε θέματα ασφαλείας από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) και ιδρυτή του Συστήματος Προσαρμοσμένης Διαχείρισης Αυτοάμυνας –Custom Administration Defence  System ( CASD)  Γεώργιο Τσατσούλα  καθώς και αναγνωρισμένο εκπαιδευτή αυτοάμυνας με χρόνια προϋπηρεσία.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου και την Κυριακή 12 Μαΐου, 18:00-21:00, στο Πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο στη Ν. Χαλκηδόνα. Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και απευθύνονται σε παιδιά και γυναίκες της πόλης μας που θέλουν να ενημερωθούν για θέματα ασφαλείας, να γίνουν πιο ενεργοί, λιγότερο ευάλωτοι και να μπορούν με αυτοπεποίθηση να ανταπεξέλθουν  και να αντιμετωπίσουν κάθε απειλή εις βάρος της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής τους.

Το CASD για παιδιά 7-12 ετών θα γίνει το Σάββατο 11/5, όπου μέσα από αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδια τα παιδιά θα πάρουν τις απαραίτητες βάσεις για τη διαχείριση και αντιμετώπιση απρόβλεπτων καταστάσεων, θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους, θα βοηθηθούν στη λήψη γρήγορων αποφάσεων και θα ανακαλύψουν τι πραγματικά μπορούν να κάνουν.

Την Κυριακή 12/5, τα σεμινάρια απευθύνονται σε γυναίκες, και είναι ειδικά διαμορφωμένα έτσι ώστε να επιτρέπουν σε γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας να μπορούν να εφαρμόσουν τεχνικές αυτοάμυνας τη στιγμή που θα χρειαστεί ώστε να προστατευθούν. Είναι βασισμένο στην πρόληψη - αξιολόγηση και διαχείριση κάθε περιστατικού με σκοπό ένα περιστατικό να τελειώσει πριν καν αρχίσει.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 2132026310-332, Ραιδεστού 21, Ν. Χαλκηδόνα.

a5_aytoamina_2_5.jpg

 

a5_aytoamina_2_52.jpg

Category: 

Document: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!