14ο Σχολικό πρωτάθλημα σκάκι Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας- Ν.Χαλκηδόνας

Αφίσα 2019 small.jpg

Την Κυριακή 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το 14ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας. Το πρωτάθλημα συνδιοργανώνουν ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και η  Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Τα σχολικά πρωταθλήματα στο δήμο μας έχουν καθιερωθεί ως μια από τις πιο μαζικές μαθητικές αθλητικές-πολιτιστικές δραστηριότητες και κάθε χρόνο συμμετέχουν δεκάδες παιδιά.

Οι αγώνες φέτος θα φιλοξενηθούν στις γνώριμες εγκαταστάσεις του 1ου Γυμνασίου - 1ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας (Νίκου Τρυπιά 47 και Εφέσου) και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλα τα παιδιά ανεξάρτητα από το εάν έχουν ξανασυμμετάσχει σε παρόμοιους αγώνες ή όχι, αν είναι σε σύλλογο, η αν απλά τους αρέσει το σκάκι. Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί σε ομίλους ανά τάξη, από το Νηπιαγωγείο μέχρι το Λύκειο.

Θα απονεμηθούν μετάλλια στον 1ο, 2ο, 3ο και στο 1ο κορίτσι κάθε τάξης, καθώς και στους ισοβαθμούντες στην 3η θέση. Αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής θα πάρουν όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές.

Δηλώσεις συμμετοχής  έως και την Παρασκευή  12 Απρίλη το μεσημέρι στους:

• Σερετάκη Ντίνα τηλ: 6972571596 & seretakidina [@] gmail.com

• Έφη Μεσίρη τηλ: 6972974554

• e-mail Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας: sonfilad [@ ] yahoo.gr

δηλώνοντας Ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, Σχολείο, Τάξη, τηλέφωνο και Αριθμό Μητρώου Ε.Σ.Ο. εφόσον είναι εγγεγραμμένος/η σε σύλλογο.

Ολόκληρη την προκήρυξη μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ

Category: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!